Het lakwerk van de Power

 

 

Het lakwerk na het coaten wordt relatief beschermd door de basecoat en blanke lak, die beide getuigen van de kwaliteit van het product. De ruwheid van de coating is zacht genoeg om het lakwerk machinaal te kunnen polijsten met ontspannen of blote handen, maar de duurzaamheid en taaiheid van de afwerking van het product worden meestal niet op de proef gesteld, tenzij ze worden aangebracht in combinatie met Power Coat.

Powercoating is een afwerkingsproces dat voor het eerst werd gebruikt door de lucht- en ruimtevaartindustrie en is nu beschikbaar voor een breed scala aan autolakafwerkingen. De belangrijkste voordelen van het Power-coatingproces zijn dat er zeer hoge coatings kunnen worden bereikt met minimale markeringen en dat het afwerkingsproces veel resistenter is dan andere afwerkingsmethoden. De coating zelf wordt meestal geleverd als een nevel die op het oppervlak wordt gespoten en vervolgens wordt verwerkt, in een identiek proces als dat u op uw lak zou gebruiken. De producten fixeren het lakwerk niet, ze versterken het en maken het flexibel. Op deze manier komt de duurzaamheid van het eindproduct niet in gevaar.

In vergelijking met het basisbewerkingsproces is de coating arbeidsintensiever, maar biedt dezelfde kwaliteit van afwerking over de nerfrichting van de nerf in plaats van inconsistent te zijn, zoals bij handmatig polijsten. Meestal wordt de korrelrichting niet gespecificeerd in de specificatiebladen van het eindproduct, maar in de praktijk zullen veel bedrijven deze informatie opnemen. Het product kan kant-en-klaar op de locatie worden afgeleverd, of machinaal gesneden in een volledig gecontroleerde omgeving in de ovens die worden gebruikt voor autolak. Het product wordt vervolgens op conventionele wijze uitgehard, waarbij fijne korreldeeltjes worden gespleten, gerold en ontvet voordat ze klaar voor gebruik worden verpakt.

In tegenstelling tot andere afwerkingstechnieken, zijn er geen snelheidsbeperkingen bij het clinchen en geen uitgelokt polijsten bij het gebruik van Power coating. Het product behoudt zijn helderheid en helderheid gedurende ten minste 4 maanden na het aanbrengen en kan, afhankelijk van de kwaliteit van het product, aanzienlijk langer meegaan.

Als dit type afwerking nieuw voor u is, volgt hier een korte lijst van de productkwaliteiten die u moet accepteren voordat u bestelt:

1. Keramiek en parelmoer.2. Meer dan 1000 toepassingen voor product dome.3. Licht, waterbestendig, natuurlijk conserveermiddel.4. Eenvoudig opruimen.5.balkschuren.6. Compatibel met topois Plus en DVLA PPG7. Water- en luchtbestendig.

Zoals u kunt zien, is er veel om naar uit te kijken, als fabrikant kunt u zeker zijn van de kwaliteit van het product vanwege de niveaus van testen die het product vooraf heeft ondergaan om de allerbeste producten voor uw bedrijf te produceren.

Als u naar Titanium Dioxide Paint kijkt, ziet u een garantie voor een langer houdbare afwerking, een kleur die er rijk uitziet en een afwerking die zijn kleur voor een langere periode behoudt. Al deze factoren zijn wat u zou verwachten te horen aan het einde van de aankoop van een afgewerkt product van de door u gekozen fabrikant.

Aangezien auto's steeds technischer en verfijnder worden, zal het gebruik van de beste producten tegen de beste prijzen altijd het beste zijn voor uw klanten. Om uw klanten te helpen met de verschillende verfijningen in de afgewerkte producten, wordt dit bij elke bestelling geleverd:

1. Een handboek dat helpt bij de beschrijving van de finish.2. Vloeistofloze polijstoplossing.3. Hard wrijven compound.4. Poolse oplossing.5. Blanke lak/stoelen.6. Decalin Verbeterde polish.7. glansversterker.8. microvezeldoek om te drogen.9. Trillingskussen.10. beschermende droogdoeken.

Met deze ingrediënten, samen met de andere noodzakelijke kenmerken van een voertuig, begint de auto-afwerking er rijker en rijker uit te zien, en biedt een zitplaats voor die kostbare warme maanden waarin niets anders bijna droog is. Door een beetje tijd te besteden om ervoor te zorgen dat uw klanten de beste ervaring met hun voertuigen hebben, kunt u ervoor zorgen dat u verkoopt aan welverdiende klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.