Wat zijn de verschillende soorten kapsalons

Kapsalon Den Bosch

 

 

 

 

Het is vreemd hoeveel kapperszaken er in een stad zijn. Haar verwijderen is niet sexy voor vrouwen. Hun haar ziet eruit alsof ze hun hoofd kaalgeschoren hebben. En als je goed kijkt, zie je dat hun rug en/of gezicht al een hele tijd niet meer veranderd zijn. Misschien is het u opgevallen, maar is het u ook opgevallen hoe hun haarlijn eruit ziet? Ja, ze hebben hun haarlijn voor meer dan de helft van hun lichaam op dezelfde plaats.

Er zijn verschillende soorten kapsalons. Sommige zijn netjes en gebruiken haarproducten van hoge kwaliteit. Degenen die niet netjes zijn niet professioneel en kan eigenlijk schadelijk zijn voor je haar door het gebruik van slechte haarproducten, chemicaliën die schadelijk zijn voor je haar en hoofdhuid. Als u getuige bent geweest van de schade die haar kan veroorzaken, zult u op een dag wel raden of een kapsalon de moeite waard is of niet.

Als u een kapsalon gaat openen, heeft u beslist meer nodig dan alleen een paar stoelen. U heeft in ieder geval alle haarproducten en gereedschappen nodig die een gerenommeerde kapsalon gebruikt. U zult ook moeten investeren in cartridges en vijftien tubes shampoo voor uw stylisten. Je hebt misschien ook apparatuur nodig, zoals verwerkingsmachines, voor het maken van maagdelijk zwart haar.

Maagdelijk zwart haar is eigenlijk geen uitvinding van de laatste tijd. Vrouwen uit Limit of Afrika bijvoorbeeld gebruiken al sinds de tijd van de heksenprocessen het haar van mensen die zij aantrekkelijk vonden. Het haar moet behexametrisch zijn, dat wil zeggen gewassen met richtingaanwijzingen. Anders is het geen maagdelijk zwart haar.

Misschien weet u dat haar is opgebouwd uit keratine, eiwitten. Keratine zit ook in onze vingernagels, maar niet in ons hoofd. Het lijkt wel of er elke dag nieuwe proteïnen worden gemaakt in de fabrieken, met verse groenten en petroleum. Eigenlijk is petroleum schadelijk voor theascaroth, het deel van keratine dat het haar waterdicht maakt.Maagdelijk zwart haar lijkt een delicatesse te zijn: de schoonheid van het hoofd lijkt met de dag toe te nemen, en hoe vaker het gewassen wordt, hoe mooier het blijft.

Wanneer maagdelijk zwart haar in chloorhoudend water wordt gewassen, reageren de keratine-eiwitten met het chloor. In dit geval wordt de keratine vervangen door een zachtere, systeem geeft de haren een doffer uiterlijk.De techniek van maagd zwart haar behandeling is als volgt: het haar wordt gewassen in vers water met een shampoo die vrij is van chloor. Het behandelde haar wordt vervolgens ondergedompeld in een mengsel van alkaliën en salicylzuren – de gevoeligheidslaag van het haar wordt verwijderd – het haar wordt gespoeld en gedroogd. De laatste stap is het aanbrengen van een neutralisator, die alkalisch is op het haar. De alkalische neutralisator helpt de neutraliserende stof (thioglycolaat) beter in het haar door te dringen. Dit is hoe de behandeling werkt.

Het effect op het haar is als volgt: de keratine in het haar wordt zachter en de proteïne salicylzuur wordt gedurende 20 minuten op het haar gelaten. Daarna wordt het haar gehydrateerd. Daarna wordt het haar drooggespoeld, plat gestreken en ten slotte geneutraliseerd.

Deze behandeling verbetert niet alleen de kwaliteit van uw haar, maar verwijdert ook de droogte en broosheid. U zult het verschil merken vanaf de eerste keer dat u het gebruikt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.