Cleaning Your Car

brand new renault cars lined up in a parking lot. - car  stockfoto's en -beelden

We maken de auto van binnenuit grondig schoon met speciale borstels en sponzen die vuil en aanslag uit elke hoek van de auto verwijderen. Daarna maken we de auto grondig schoon met ruitenreinigers en speciale poetsmiddelen van thuis uit. Ondertussen zorgt de omgeving ervoor dat uw auto brandschoon blijft.

Na het reinigen gebruiken we speciale borstels en wollen wanten om ervoor te zorgen dat we alle stof en vuil van de auto verwijderen voordat we lakproducten aanbrengen. Zelfs vuil dat niet wordt opgevangen, wordt goed verwijderd. Daarna brengen we een speciaal polijstproduct aan op de geselecteerde gebieden. Het hele proces wordt herhaaldelijk herhaald totdat de auto vlekkeloos schoon is.

Ondertussen zorgt de omgeving ervoor dat de auto brandschoon blijft. Zelfs als er vlekken verschijnen, zijn ze lang niet zo erg als voorheen! Zelfs het vuil dat zich tijdens de eerste etappe op de lak verzamelt, is vooral de boosdoener voor de nogal onaangenaam ogende auto.

Nadat de auto goed is schoongemaakt, gebruiken we hoogwaardige kitten op de aangetaste plekken. Deze kitten beschermen het getroffen gebied tegen de omgeving. De producten die we aanbevelen, vormen verven, poetsmiddelen, was enz., worden allemaal geleverd met afdichtmiddelen en dit is wat ze bijzonder goed maakt voor het detailleren van auto's. Ze maken het u ook gemakkelijk om kitten indien nodig te verwijderen zonder uw lak te beschadigen.

We gebruiken ook microvezeldoeken (ongeveer 20 Gauge) die over de auto kunnen worden gewreven om buffersporen, ingesleten vuil en zo ongeveer alles dat tijdens het wasproces aan de lak blijft plakken, te verwijderen.

Na enkele uren (misschien zelfs dagen!) wordt de auto op natuurlijke wijze gedroogd en begint het harde werk. Ook nadat de auto enigszins is opgedroogd, moet je volhouden met wassen, want geen auto-oppervlak kan een grondige, langdurige, grondige poetsbeurt doorstaan!

De juiste technieken voor het reinigen van uw auto zorgen ervoor dat geen enkel onderdeel van de auto wordt gemist, en geen enkel onderdeel van de auto wordt gemist. Hoe meer vuil en roet je mist, hoe moeilijker het zal zijn om voor de rest van de auto te zorgen. Het is als tandenknarsen. Als u ze niet regelmatig schoonmaakt, mist u alleen het harde werk van het wegpoetsen. Het harde werk om het weg te poetsen (wat we allemaal doen als we ouder worden, en vergeten hoe).

Als u deze eenvoudige stappen volgt en ze nauwgezet opvolgt, zult u vele jaren (of zelfs tientallen jaren) kunnen genieten van een auto met een glossaryl-stoornis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.